maanantai 1. tammikuuta 2018

Onnellista alkavaa vuotta 2018!

Viime yö oli oikein hankala yö vauvan kanssa, koska hän on nuhassa. Heräsi raukka syömään ja ei syönnistä tullut mitään, koska nenä niin tukkoinen ja kipeä olo. BabyVac(ei ole tuoteyhteistyötä.) on loistava tuote tuohon nenän aukaisuun! Liitetään pölynimuriin ja sitten on lempeä imu valmiina. Itselläkin hiukan nuhainen olo, joten vaikea nenäfridaa käyttää. Olisi aika mennä itsekin päikkäreille tän nuhan takia, mut tässä sitö vain notkutaan.. kun nyt on vauvakin jo päiväunilla ulkona ollut tunnin toista verran. Hän yleensä viihtyy hyvin siellä ja nukkuu vähintään sen 4 tuntia raikkaassa ulkoilmassa vaunuissaan. Uni tulee kun alkaa pukea talvihaalaria päälle ja sitten nostetaan vain vaunuun nukkumaan.

Jotenkin nyt olisi valmista riisumaan joulun 2017 pois, vaikkei vielä loppiainen olekaan, kaipaa uusia raikkaita tuulia niin sisutukseen kun omaan oloonkin. Tänä vuonna multa loppuu keväällä vanhempainvapaa ja työt sitten jälleen kutsuu. Se vain on vielä arvoitus, että missä ne työt sitten ovat..jonkinlaista suunnitelmaa siitäkin on jo tehtynä. Aika näyttää. Mikäli Suomesta ei löydy itselle sopivan mielenkiintoista työtä läheltä kotoa, niin työtarjouksia on Norjasta tullut tasaiseen tahtiin tässä vanhempainvapaalla ollessakin. Itse viihdyin todella hyvin esikoisen kanssa Pohjois-Norjassa, kun siellä asuttiin toissa vuonna. Mieli lepäsi niissä maisemissa ja ihmiset ystävällisiä ja elämän meno melko leppoista oli. Käytiin välillä toisten suomalaisten kanssa yhteisissä illanvietoissa koko perheellä toisten kotona ja se oli mukavaa. Puoliso ei kuitenkaan ilmaston puolesta kuulemma viihtynyt pohjoisessa, sen jälkeen kun käytiin etelä-norjassa. Hän tahtoisi lähteä etelään merenrannalle asumaan. No tässä olisi vielä neljä kk aikaa suunnitella kotona ollessa mitä tulevaisuus meidän perheelle tuo? Täytyy vielä palata myöhemmin tätä asiaa pohtimaan. 😺

Nyt ois tosiaan se aika, kun alan laittaa pikkuhiljaa pois tuota Joulua. ihana vaihtaa jouluverhot pois, kun viel vanhanaiakisesti olkkarissa ja L:n huoneessa sekä keittiössä meillä semmoiset on. Tulee raikkaampi olo ja jotenkin uuden vuoden saa alkoittaa puhtaalta pöydältä.

 Ja tukkaan on tulossa muuten vielä radikaalimpaa(siksi, että mulla on aina ollut pidemmän mallin hiukset ja nyt vasta kotona ollessa uskalsin kokeilla jotain uutta loppuvuodesta 2017.) muutosta alkuvuodesta, siitä en kerro vielä enempää;)
Tän koneen kamera on auttavan huono! haaveissa on hankkia kunnon kamera ja, että sais alkaa kuvata enemmänkin luontoa ym juttuja.

Oikein Hyvää Uutta Vuotta 2018 jokaiselle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti